DJ Contest

Wil jij draaien op Hardtorfz 2019? Dat kan!!!

We hebben dit jaar nog 2 plaatsen gehouden voor opkomende talenten. Deze talenten mogen onze avond openen met elk een set van 30 minuten!

Hoe deelnemen?

Stap 1: Je maakt een mix van minimum 25 en maximum 30 minuten.
Stap 2: Je uploadt je mix (soundcloud, wetransfer,...).
Stap 3: Je bezorgt ons de link op het emailadres: djcontest@hardtorfz.be voor 18 augustus (23:59:59).
In deze mail vermeld je jouw artiestennaam en schrijf je een korte motivatie waarom jij zeker zou willen winnen.
Stap 4: Je wacht vol ongeduld tot wij 6 winnaars hebben gekozen en deze bekend maken op onze facebook-pagina op 31 augustus.
Stap 5: De 6 winnaars komen draaien op onze live-dj-contest. Deze zal plaats vinden in de wollewei op vrijdag 6 september. Ze zullen hier elk een halfuur het beste van zichzelf moeten geven. Wij zorgen voor een objectieve jury die de 2 uiteindelijke winnaars zullen kiezen.

Hoe verkiezen wij de 6 winnaars?

Jouw mix komt bij één persoon terecht. Hij hernoemt jouw mix met een nummer en bezorgt ze zo aan een deel van onze crew. In onze crew zitten heel wat hardstyle-liefhebbers en echte kenners. Zij zullen punten geven op de mixen, zonder te weten van wie welke mix is. We tellen per mix alles op en kijken dan welke 6 mixen het beste gescoord hebben. Hierna achterhalen we van wie deze mixen zijn en maken dit bekend op facebook. Wij hopen op deze manier een eerlijke contest te kunnen houden ;)

Tips

Hou er rekening mee dat je de avond moet openen en dat er na jouw set eerst euphoric hardstyle artiesten gepland zullen staan. We letten op de muziekkeuze, de opbouw van je mix en de overgangen. Het gebruik van eigen nummers kunnen we alleen maar aanmoedigen.

Jouw motivatie die je schrijft, zal dus geen enkele invloed hebben op onze keuze. Daar hoef je jezelf dan ook geen zorgen over te maken. Dit is louter om de bekendmaking van de winnaars met een leuke tekst te kunnen begeleiden.

Je wordt als winnaar vermeld op onze website tussen alle andere artiesten. We zouden dan ook graag een logo, foto en een Nederlandstalige tekst ontvangen, zodra je weet of je één van onze gelukkige winnaars bent.


Veel succes !!!


Vrijdag 6 september: Live-contest

House-rules

  • Het evenement start om 21:00 en eindigt om 03:00. De eerste deelnemer start pas om 22:00, wat betekent dat de laatste deelnemer zal eindigen om 01:00. Hierna zullen onze residents van 01:00 tot 02:00 draaien. Tijdens dit uur zal de muziek worden stilgelegd en worden de winnaars bekend gemaakt.
  • De 2 winnaars worden verwacht om van 02:00 tot 03:00 nog back to back te draaien. Wees gerust, op 26 oktober zal dit zo niet het geval zijn.
  • We verwachten dat elke deelnemer het respect kan opbrengen om naar zijn collega-DJ's te luisteren. We hebben daarom besloten om de settijden niet op voorhand vast te leggen. De volgende artiest die moet draaien zal telkens 10 minuten voor een nieuwe set getrokken worden door een onschuldige hand. We hopen op deze manier dat er voor elke DJ voldoende publiek zal zijn om er een spetterend feestje van te maken.
  • We verwachten ook dat er een gezonde en leuke sfeer hangt tussen de deelnemers Daarom worden alle deelnemers om 21:30 verwacht bij de jury om zo kennis te maken met de jury en ook met elkaar.
  • Jezelf amuseren is verplicht!